lørdag 27. februar 2010

En helt vanlig helg i Leon....

Fredagen startet med La fiesta en el playa! Vi ankomm stranden i tolv tiden på formidagen, der var det rigget til med kraftig annlegg og egen dj. Musikken spilte og vi koste oss med en øl og sol! Grillen var tent i hele dagen og vi fikk deilig tilbehør! Det ble arrengert vollyball turnening og alle koste seg! Ut på ettermiddagen kom et av leons beste band og spilte på de. De spilte god Nicaraguansk musikk, og stemningen steg:) I åtte tiden tok vi bussen til byen og var klare for enda en festlig aften ute i byen vår...:)





Etter en gøyal fest på byen var det rett i seng for å sove lenge lørdagsmorgen...det vi ikke visste var at dette kom ikke til å skje.... jeg våknet av at Marta, hun ene jeg bor med, stresset rundtomkring før hun fortalte meg at det hadde vært jordskjelv i Chile og det var sendt ut Tsunami varsel over hele stillehavsområdet...så hva gjør vi?? Ingen lærere å få tak i, de vi får tak i..ingen gode svar å få. Så all innformasjon vi får er gjennom dem som sittter hjemme. Vi vet at Leon ligger godt 20.min fra stranden, og at vi mest sannynlig er trygge her...men seks av oss gjennværende på Iguana i helga bestemmer oss for å reise opp på et utkikkspunkt i utkanten av byen. Vi kommer opp og har da utisikt over hele Leon og hele området rundt, nesten ut til stranden. Der satt vi mens de hjemme oppdaterte oss om hvordan det sto til...på et tidspunkt fikk vi beskjed om at det var 7 min. til bølgen kom til å treffe Nicaragua. Selv om vi følte oss rimelig trygg der vi stopp på toppen av fjellet, var det en ekkel og rar stemning. Hva om det faktisk skjer?? Men bølgen passerte Nicaragua fint, heldigvis:) Så da kunne vi puste lettet ut, og slapp fint unna noen naturkastarofe for denne gang...

3 kommentarer:

  1. BRA dere slapp unna naturkatastrofen!! pfhu...ekkelt...

    Men ser ut som du storkoser deg! Så morro:):)
    Misunner deg:)
    Er innom og ser både titt og ofte..så kjekt at du har tid å legge ut bilder og info;)

    Klem fra Stavanger:)

    SvarSlett
  2. Hei vennen min. Så godt å høre at du er ved godt mot, det var en skikkelig ekkel oopplevelse å være hjemme og følge med i hva som skjedde. I allefall glad for at dere reiste opp til den toppen, og kjempeglad for at alt gikk godt. Har sett på bildene fra bhg, kjempekjekt å se, tror det blir en utrolig lærerik praksis, noe å ta med seg hejm igjn ! :)
    Vi har vært ute og akt med Ada i dag, hun observerte den nye opplevelsen, ganske rolig og tankefult ! Det var veldig kjekt, noenlunde bra vær i dag. Tenkte vi skulle gå ut litt seinere og la hun sitte litt i snøen. Masse nytt for en liten tulle.
    Håper du har en rolig søndag, og hviler deg ut. Skal hilse masse fra Laia og Torstein. Stor klem fra mamma

    SvarSlett
  3. Hei Randi. Ville bare si at jeg er glad det går fint med dere. Og glad for at moren din ikke satt hjemme alene denne helgen :) Spennede å lese om alt du opplever der nede. Men denne helgen ble vel i grunnen litt for spennende for både dere og de som sitter hjemme. Hilsen og klem fra Mona Hagewick.

    SvarSlett